Budrovac.com

Kandidati za Krizmu

Na svetoj misi u Budrovcu, ovu su nedjelju predstavljeni kandidati župe Budrovac za Svetu potvrdu. To su učenici sedmog i osmog razreda koji će se kroz tekuću vjeronaučnu godinu pripremati za sakrament na vjeronaucima, na tom putu vodit će ih župnik Mladen Gorupić i vjeroučiteljica Marina Barberic. Na predstavljanje su uz kandidate došli roditelji i budući kumovi. Župnik Gorupić istaknuo je važnost duhovne pripreme za sveti sakrament te pozvao sve kandidate da redovito polaze vjeronaučne pripreme.

Kandidati za Svetu potvrdu su: Anamarija Barberic. David Zebec, Domagoj Petreković, Dorijan Žilić, Ena Pleško, Ivan Marjnović, Karlo Lebinec, Mateo Milošević, Patrick Vinković, Paula Markić, Pavao Markić, Saša Škrinjar, Tena Đukić, Vanesa Žilić.

Izvor teksta: Mateja Lončar

Slični članci

Nedjelja Muke Gospodnje

Cvjetnica je uvod u Veliki tjedan. Crkva se spominje Isusovog svečanog ulaska u Jeruzalem u dane prije Pashe, opisanog u sva četiri Evanđelja (Marko 11:1-11, Matej 21:1-11, Luka 19:28-44, i Ivan 12:12-19), ali i njegove muke koja je uslijedila nakon toga. Kad je Isus ulazio u Jeruzalem, narod[…]

Pročitaj više »

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *