Djed Mraz stigao u Budrovac

Prosinac nam svake godine nosi darove mnoge, sretne trenutke pune ljubavi i toplinu koja ispunjava svako srce, a dječja lica radostan osmijeh i sjaj u očima.

Tako je bilo i 23. prosinca 2019. u Područnoj školi Budrovac  gdje su učenici sa svojom učiteljicom izveli priredbu povodom Božića te dočekali Djeda Mraza. Svojim su gostima: roditeljima, bakama i djedovima, prijateljima i svoj djeci sela te ravnatelju Osnovne škole Danijelu Domišljanoviću, pjevali i recitirali o Božiću i božićnim ukrasima, o zimi koja štipa djecu po ušima i prstima, a nisu zaboravili ni šumske životinje koje zimi velike brige muče jer glad i hladnoća svuda vrebaju. Recitacijom i pjesmom o nasmiješenom i blagom, svakom srcu dragom, Djedu Mrazu, uzbuđenje i radosno iščekivanje sve je više raslo.

Priredba je završena pjesmom i plesom Idu patuljci, nakon čega je stigao Djed Mraz s vrećama punim poklona. Darovi i ispunjene želje, djeci su izmamili veliki osmijeh na lica te su obećali da će i dalje biti dobri, marljivo učiti i slušati roditelje u nadi da će ih dobri djedica posjetiti i darivati i sljedeće godine. Uz tortu, slatkiše i sokove koje su pripremili roditelji, otvoreni su i pokloni te je nastavljeno s druženjem.

Zaista, prosinac donosi darove mnoge. Hvala mu na tome. Sretan Božić svima!

Exit mobile version