Skupština udruge žena Budrovac

U petak 12. veljače 2021. održana je skupština članica Udruge žena Budrovac poštujući sve epidemiološke mjere. Tradicionalnu veliku skupštinu s mnogo gostiju, zamijenila je skromna skupština samo sa članicama udruge.

Analizirao se rad udruge u protekloj godini, planirani su projekti ostvareni, a novi su pripremljeni.  U 2020. godini, prije mjera, uspjele su napraviti druženje za Valentinovo. Tijekom godine organizirale su radne akcije uređivanja okoliša i sadnje cvijeća. Izbjegavale su zajedničke radionice, pa su samostalno, kod kuće, izrađivale suvenire i ukrase različitim tehnikama. Organizirale su akcije prikupljanja hrane i ostalih potrepština za potrebite mještane i starije članice. I dalje izrađuju gunjeve po narudžbama. Sudjelovale su na manifestacijama Grada Đurđevca, organizirale su misu pred kipom sv. Martina u Budrovcu i obilježile Dan sjećanja na žrtvu Vukovara i Škabrnje

I ove godine nastavljaju sa samostalnim radom, pa su povodom Valentinova za skupštinu pripremile malu izložbu svojih radova.

U znak zahvale vrijednim članicama, predsjednica je podijelila simbolične poklone. Nagradila je žene koje ni u vremenu izolacije ne odustaju od rada u udruzi, koje izrađuju suvenire, pripremaju projekte, rješavaju papirologiju, organiziraju događaje, prevoze i dovoze, uređuju zajedničke prostorije, odazivaju se na radne akcije i uvijek su spremne na davanje i pomaganje.

Mateja Lončar

 

Exit mobile version