Župa i Mjesto

Hrđa

“Pišem Vam jer mi treba savjet po jednom, za mene vrlo važnom pitanju.

Već duže vrijeme sam sumnjao da me moja djevojka vara. Na to me upućuje mnoštvo znakova: kada je zovem na njen mobilni telefon ona samo spusti slušalicu i ne želi se javiti, kada smo zajedno nju netko zove, a ako se ja javim spusti slušalicu. Ona u zadnje vrijeme često izlazi “sa prijateljicama”, a kada je pitam sa kojima ona mi kaže neke s posla koje ne poznajem pa ne mogu da provjerim. Ja pokušavam stalno da vidim njen taxi kojim dolazi kući, jer čujem auto niže na ulici, ali ona uvijek izađe stotinjak metara prije iz auta i prepješači taj ostatak puta tako da nikada ne vidim auto. Možda nije taxi?

Prije par dana sam uzeo njezin mobilni telefon samo da pogledam koliko je sati, a ona je potpuno poludjela i vikala na mene da ostavim njezin telefon i da prestanem “njuškati po njenim stvarima”.

U svakom slučaju do sada nisam htio da je suočim sa mojim sumnjama. Možda, negdje duboko u meni, ja ni ne želim da saznam pravu istinu?

Ali, jučer navečer sam odlučio da istjeram stvari na čistac i izašao sam na ulicu i sakrio se iza mog auta odakle imam pregled nad čitavom ulicom, sa namjerom da je pričekam kada se u kasne sati vrati i vidim s kim dolazi. Dok sam se sakrivao iza auta primjetio sam da mi je čitav zadnji desni blatobran zahrđao s unutrašnje strane.

Moje pitanje je: mislite li da treba da promijenim čitav blatobran ili da ipak pokušam skinuti hrđu i premazati sa nekim silikonskim lakom?

 

Previous Article

Kratki vicevi

Next Article

Važni savjeti iz života

You might be interested in …

Kratki vicevi

Zgodna studentica nikako da položi ispit pa je profesor grdi. Ona, svjesna svoje ljepote i šarma, reče: – Profesore, sve ću učiniti da položim ispit! – Baš sve? – Baš sve! – Sigurna si? – […]

Pismo iz Zagorja

Dragi moj sinek Štefek, Evo,bum ti ovo napisala da znaš da sam živa. Pišem ti polafke, jer znam da ti nemreš brzo čitati. Ne buš prepoznal hižu kad dojdeš, jer smo se preselili. Adresu ti […]