Budrovac.com

Radionice Udruge žena Budrovac

Članice udruge ne prestaju sa svojim radom, volonterskog duha im ne nedostaje što dokazuju redovitim kreativnim radionicama za članice i ostale mještane koje vodi predsjednica Marija Markuš. Tri puta tjedno okupljaju se u prostorijama udruge u Budrovcu gdje od papira, žice, špage, gipsa i umjetnoga cvijeća izrađuju ukrase za Valentinovo i Uskrs. Osim toga u vremenu radionica u etno sobi na dva tkalačka stana tkaju gunjeve. Svoje radove prodaju na izložbama u svojim prostorijama i na tržnici u Đurđevcu. Rad udruge je humanitaran, a prihodom od prodaje kupuju darove za djecu te hranu i higijenske potrepštine za pakete koje daruju potrebitima. Radionice su prilika za druženje, učenje i razvijanje kreativnosti uz smijeh i zabavu.

Prva prodajna izložba radova bit će 10. veljače s otvaranjem u 14 sati u prostorijama udruge u društvenom domu u Budrovcu.

Udruga žena poziva sve zainteresirane da posjete izložbu i sudjeluju u humanitarnom radu udruge. Također poziva predstavnike drugih udruga i društava zainteresiranih za razmjenu iskustva i buduću suradnju.

Autor teksta: Mateja Lončar

Slični članci

Martinje v Budrovcu

Moštek, evo ti malo soli da od tebe glava nigdar nikoga ne boli! Moštek, evo ti malo luka da od tebe nigdar nikome ne bude muka! Moštek, evo ti malo[…]

Pročitaj više »

Kolinje fest u Svetoj Ani.

Udruga žena iz Budrovca posjetila je novu manifestaciju Kolinje fest u Svetoj Ani, koje je sa subote prebačeno na nedjelju 04.02. Festival je to podravske tradicije vezane uz svinjokolju, odnosno[…]

Pročitaj više »

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *