Budrovac.com

Zahvala župniku Mladenu Gorupiću

Prošlo je 25 godina od kako je naš župnik Mladen Gorupić došao u Budrovac, od tada su se župljani, a i mjesto puno promijenili, među ostalima zahvaljujući njemu. Kao prenositelj Božje riječi i inicijator mnogih projekata u Budrovcu mijenjao je ljude i župu. Osim služenja mise, dijeljenja svetih sakramenata, držanja vjeronauka, naš je župnik bio uporni poticatelj obnova i preuređenja župne crkve, kapelice i župnoga dvora. Kao i velika podrška svim ostalim dobrim promjenama koje su zahvaćale Budrovac.

Posljednji veliki projekti odvili su se prethodne godine kad je obnovljen prednji dio fasade na crkvi Uznesenja BDM i izrađen novi drveni kip Majke Božje na glavnom oltaru.

Župljani Budrovca zahvaljuju Bogu i našoj zaštitnici Nebeskoj Majci na dragom nam župniku koji se dugi niz godina bori za našu župu i koji je uvijek bio prava duhovna potpora.

Župljani Budrovca zahvaljuju našem duhovnom pastiru župniku Mladenu Gorupiću na donošenju Krista u naša srca, na svim molitvama za župljane i naše mjesto kao i svom trudu koji je uložio u ostvarenju prošlogodišnjih projekata.

Zahvalni župljani Budrovca

Slični članci

Prva pričest u Budrovcu

Ove je nedjelje, 28. lipnja devet kandidata primilo prvu svetu pričest. Naš je župnik Mladen Gorupić podijeli pričest te na kraju mise čestitao prvopričesnicima na sakramentima prve pričesti i ispovjedi[…]

Pročitaj više »

Mala Gospa u Čepelovcu

Na svečanoj nedjenjoj misi 8. rujna, obilježen je spomendan rođenja Blažene Djevice Marije. Misu je predvodio svećenik u miru Nikola Samodol, a uz njega su bili župnik iz Podravskih Sesveta[…]

Pročitaj više »

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *