Budrovac.com

Zahvala župniku Mladenu Gorupiću

Prošlo je 25 godina od kako je naš župnik Mladen Gorupić došao u Budrovac, od tada su se župljani, a i mjesto puno promijenili, među ostalima zahvaljujući njemu. Kao prenositelj Božje riječi i inicijator mnogih projekata u Budrovcu mijenjao je ljude i župu. Osim služenja mise, dijeljenja svetih sakramenata, držanja vjeronauka, naš je župnik bio uporni poticatelj obnova i preuređenja župne crkve, kapelice i župnoga dvora. Kao i velika podrška svim ostalim dobrim promjenama koje su zahvaćale Budrovac.

Posljednji veliki projekti odvili su se prethodne godine kad je obnovljen prednji dio fasade na crkvi Uznesenja BDM i izrađen novi drveni kip Majke Božje na glavnom oltaru.

Župljani Budrovca zahvaljuju Bogu i našoj zaštitnici Nebeskoj Majci na dragom nam župniku koji se dugi niz godina bori za našu župu i koji je uvijek bio prava duhovna potpora.

Župljani Budrovca zahvaljuju našem duhovnom pastiru župniku Mladenu Gorupiću na donošenju Krista u naša srca, na svim molitvama za župljane i naše mjesto kao i svom trudu koji je uložio u ostvarenju prošlogodišnjih projekata.

Zahvalni župljani Budrovca

Slični članci

Župno klanjanje

Svečanost župnog klanjanja u župi Budrovac pada na svetkovinu Preobraženja Gospodnjeg, 6. kolovoza. U jutro je izložen Presveti Oltarski Sakrament nakon čega je uslijedila svečana sveta misa. Ove je godine[…]

Pročitaj više »

Hodočašče Ministranata u Ludbreg

U četvrtak 30. kolovoza održano je u Ludbregu biskupijsko hodočašće ministranata/ica i vjeroučenika, koje je okupilo preko 350 mladih, zajedno sa njihovim vjeroučiteljima i animatorima. Na tom susretu sudjelovali su[…]

Pročitaj više »

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *