Župa i Mjesto

Zahvala župniku Mladenu Gorupiću

Prošlo je 25 godina od kako je naš župnik Mladen Gorupić došao u Budrovac, od tada su se župljani, a i mjesto puno promijenili, među ostalima zahvaljujući njemu. Kao prenositelj Božje riječi i inicijator mnogih projekata u Budrovcu mijenjao je ljude i župu. Osim služenja mise, dijeljenja svetih sakramenata, držanja vjeronauka, naš je župnik bio uporni poticatelj obnova i preuređenja župne crkve, kapelice i župnoga dvora. Kao i velika podrška svim ostalim dobrim promjenama koje su zahvaćale Budrovac.

Posljednji veliki projekti odvili su se prethodne godine kad je obnovljen prednji dio fasade na crkvi Uznesenja BDM i izrađen novi drveni kip Majke Božje na glavnom oltaru.

Župljani Budrovca zahvaljuju Bogu i našoj zaštitnici Nebeskoj Majci na dragom nam župniku koji se dugi niz godina bori za našu župu i koji je uvijek bio prava duhovna potpora.

Župljani Budrovca zahvaljuju našem duhovnom pastiru župniku Mladenu Gorupiću na donošenju Krista u naša srca, na svim molitvama za župljane i naše mjesto kao i svom trudu koji je uložio u ostvarenju prošlogodišnjih projekata.

Zahvalni župljani Budrovca

Previous Article

Sveta tri kralja

Next Article

Blagoslov župnoga dvora i prvi sastanak župnoga vijeća

You might be interested in …

Blagdan Prikazanja Gospodinova

Blagdan Prikazanja Gospodinova (Svijećnica) slavi se 2. veljače, četrdeset dana nakon Božića. Prema starom Židovskom zakonu, žena koja je rodila sina nije smjela dirati ništa posvećeno niti ući u prostore Hrama dok ne prođe 40 […]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *