Budrovac.com

Dan očeva i akcija župnog Caritasa

U nedjelju je u župnoj crkvi povodom proslave svetkovine sv. Josipa, priredbom obilježen dan očeva. U priredbi su sudjelovali učenici područnih škola Budrovac, Čepelovac i Sirova Katalena sa svojim učiteljicama Olgom Lazar, SilvijomTopolčić i Martinom Krajcar Baltić i mladi naše župe koje je pripremila vjeroučiteljica Marina. Pripremili su prigodne recitacije, pjesme i sastavke kojima su razveselili mnogobrojne očeve i djedove. Osim pjesmom, očeve su razveselili poklonima koje su izradili u školi.

Prošli je tjedan provedena humanitarna akcija pečenja kolača Caritasa župe Budrovac. U akciji je u sva tri sela naše župe sudjelovalo najviše osoba do sad. Kolačisu pakirani u kutije i prodavani prije i  nakon nedjeljne mise, a prihod od prodaje kolača uplatiti če se na račun Caritasa Varaždinske Biskupije.

Izvor teksta: Mateja Lara Lončar

Izvor teksta: Mateja Lara Lončar

Slični članci

Blagdan Prikazanja Gospodinova

Blagdan Prikazanja Gospodinova (Svijećnica) slavi se 2. veljače, četrdeset dana nakon Božića. Prema starom Židovskom zakonu, žena koja je rodila sina nije smjela dirati ništa posvećeno niti ući u prostore[…]

Pročitaj više »

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *