Župa i Mjesto

Dan očeva i akcija župnog Caritasa

U nedjelju je u župnoj crkvi povodom proslave svetkovine sv. Josipa, priredbom obilježen dan očeva. U priredbi su sudjelovali učenici područnih škola Budrovac, Čepelovac i Sirova Katalena sa svojim učiteljicama Olgom Lazar, SilvijomTopolčić i Martinom Krajcar Baltić i mladi naše župe koje je pripremila vjeroučiteljica Marina. Pripremili su prigodne recitacije, pjesme i sastavke kojima su razveselili mnogobrojne očeve i djedove. Osim pjesmom, očeve su razveselili poklonima koje su izradili u školi.

Prošli je tjedan provedena humanitarna akcija pečenja kolača Caritasa župe Budrovac. U akciji je u sva tri sela naše župe sudjelovalo najviše osoba do sad. Kolačisu pakirani u kutije i prodavani prije i  nakon nedjeljne mise, a prihod od prodaje kolača uplatiti če se na račun Caritasa Varaždinske Biskupije.

Izvor teksta: Mateja Lara Lončar

 

Previous Article

Skupština Udruge žena Budrovac

Next Article

Sveti Josip

You might be interested in …

Velika Gospa

Župa Budrovac svečanom svetom misom na otvorenom proslavila je svoju zaštitnicu i središnje župno proštenje Uznesenje Blažene Djevice Marije na nebo. Misu je predvodio velečasni Kruno, župnik u Podravskim Sesvetama u suslavlju župnika iz Kozarevca […]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *