Budrovac.com

Kandidati prve pričesti i krštenje u Budrovcu

Na svetoj misi u župnoj crkvi Budrovac predstavljeno je osam kandidata za prvu svetu pričest koji su obećali marljivo sudjelovati u pripremi za sakrament, redovito polaziti župni vjeronauk te sudjelovati u aktivnostima čitanja, ministriranja ili pjevanja za vrijeme svete mise. Molbu župniku da primi njihovu djecu među kandidate uputila je majka kandidata, Anđelka Lovrak. Svoju spremnost, kandidati su potvrdili riječima „Evo me!“, a uz njih su stajali njihovi roditelji i krsni kumovi.

Kandidati za prvu svetu pričest su: Andrea Baltić, Andrija Petreković, Barbara Lovrek, Emanuela Ščetinac, Fran Zebec, Josip Kaić, Leo Šokec, Nikolina Fuk.

Na svetoj je misi župnik Mladen Gorupić udijelio sakrament krštenja – Juraj Marendić postao je novi član naše župne zajednice, a u njegovo ime krsne su zavjete dali roditelji i kum.

U popodnevnim satima u župi se sakupljaju namirnice za Sjemenište.

Mateja Lončar

Slični članci

Caritas na izletu

Izlet članova Caritasa i sudionika njegovih akcija Župnik, članovi župnog Caritasa i svi sudionici mnogih akcija pečenja i prodaje kolača iz župa Budrovac i Kalinovac bili su 30. studenog 2019.[…]

Pročitaj više »

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *