Budrovac.com

Krizma u Budrovcu

Na svečanoj svetoj misi u subotu 27. lipnja krizmu je primilo trinaest krizmanika.

Djelitelj krizme bio je varaždinski biskup mons. Bože Radoš koji je u propovijedi podsjetio krizmanike da pečat dara Duha Svetoga moraju čuvati i dalje rasti u vjeri te da uvijek ima nešto za dodati, a Duh Sveti i njegovi darovi pravi su vjetar u leđa svim mladima.

Riječi dobrodošlice i zahvale biskupu uputili su krizmanici i roditelji te su zajednički čitali čitanja za vrijeme mise.

Na kraju se jedan roditelj zahvalio biskupu i obećao da ovim sakramentom ne završava put u vjeri krizmanika već se produbljuje, zahvala je upućena našem župniku Mladenu Gorupiću i vjeroučiteljici Marini koji su naše krizmanike posebno pripremali ove vjeronaučne godine.

Ovogodišnji krizmanici su: Anamarija Barberic, David Zebec, Domagoj Petreković, Dorijan žilić, Ena Pleško, Ivan Marijanović, Mateo Milošević, Patrick Vinković, Paula Markić, Pavao Markić, Saša Škrinjar, Tena Đukić i Vanesa Žilić

Slični članci

Sveta potvrda 2018

Sveta potvrda U subotu 16. lipnja, u župnoj crkvi u Budrovcu, dvadeset i jedan krizmanik primio je sakrament svete potvrde. Djelitelj krizme bio je biskupov delegat preč. mr. sc. Damir[…]

Pročitaj više »

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *