Župa i Mjesto

Krizma u Budrovcu

Na svečanoj svetoj misi u subotu 27. lipnja krizmu je primilo trinaest krizmanika.

Djelitelj krizme bio je varaždinski biskup mons. Bože Radoš koji je u propovijedi podsjetio krizmanike da pečat dara Duha Svetoga moraju čuvati i dalje rasti u vjeri te da uvijek ima nešto za dodati, a Duh Sveti i njegovi darovi pravi su vjetar u leđa svim mladima.

Riječi dobrodošlice i zahvale biskupu uputili su krizmanici i roditelji te su zajednički čitali čitanja za vrijeme mise.

Na kraju se jedan roditelj zahvalio biskupu i obećao da ovim sakramentom ne završava put u vjeri krizmanika već se produbljuje, zahvala je upućena našem župniku Mladenu Gorupiću i vjeroučiteljici Marini koji su naše krizmanike posebno pripremali ove vjeronaučne godine.

Ovogodišnji krizmanici su: Anamarija Barberic, David Zebec, Domagoj Petreković, Dorijan žilić, Ena Pleško, Ivan Marijanović, Mateo Milošević, Patrick Vinković, Paula Markić, Pavao Markić, Saša Škrinjar, Tena Đukić i Vanesa Žilić

Previous Article

Tijelovska Procesija

Next Article

Prva pričest u Budrovcu

You might be interested in …

Misa zahvalnica

Misa zahvalnica Svi u lipnju dobro znaju da se škole zatvaraju. Školsko zvono kad prestane đaci krenu na sve strane. (Kolarić-Dumić) U župnoj crkvi u Budrovcu, 17. lipnja, održana je misa zahvalnica za završetak školske […]

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *