Budrovac.com

Tour of Croatia

Biciklistička utrka Tour of Croatia održava se treću godinu zaredom, od 18. do 23. travnja 2017. godine, kroz šest etapa, na trasi dužoj od 1.000 kilometara kroz cijeli teritorij Republike Hrvatske.
Ove godine još zahtjevnija utrka započela je u Osijeku, gdje su startom krenuli biciklisti iz više od 20 timova, među kojima i oni iz najvišeg ranga klasifikacije Svjetske biciklističke organizacije.
Biciklisti su u 1. etapi na relaciji Osijek – Koprivnica, dužine 227 kilometara, prošli i kroz Grad Đurđevac. Na ruti od Ulice grada Vukovara od smjera Osijeka, Vinogradske i Stjepana Radića, kroz Ulicu Đure Basaričeka i Ulicu bana Josipa Jelačića biciklistima su podršku pružili brojni građani Đurđevca koji su bili oduševljeni viđenim, te su izrazili ponos što je ovako značajna i velika utrka prošla kroz Đurđevac.
Ova utrka je zasigurno pridonijela i turističkoj promociji Grada Đurđevca o čemu govori činjenica da je riječ o globalnom projektu kojeg prenose televizijske kuće u 177 zemalja svijeta na svih šest kontinenata
Tekst preuzet sa https://djurdjevac.hr/

Slični članci

Valentinovo u Budrovcu

Udruga žena Budrovac prigodnim je druženjem u svojim prostorijama u društvenom domu u Budrovcu obilježila Dan zaljubljenih. Članice su priredile druženje u večernjim satima za svoje obitelji, suradnike i ostale[…]

Pročitaj više »