Župa i Mjesto

Ljekarnik

Cura pozove svog dečka da dođe u petak kod nje na večeru i da tako konačno bude predstavljen njenim roditeljima. Budući je ovo veliki događaj, djevojka najavljuje da će nakon večere izaći i po prvi puta voditi ljubav.

Dečko je uzbuđen zbog predstojećeg događaja jer ni on nikada prije nije vodio ljubav. Ide u ljekarnu da kupi prezervative i kada vidi da je ljekarnik simatičan, povjeri mu da će mu to biti prvi put. Ljekarnik u 10 minuta objasni dečku sve ono što treba znati o kondomima i seksu. Na blagajni ga pita da li želi jedan kondom, paket od 3 ili obiteljsko pakovanje. Dečko inzistira na obiteljskom pakovanju misleći kako će biti prilično zauzet, budući da će mu biti prvi puta.

Uvečer pozvoni na vrata od cure koja ga uvede u stan i odvede do stola već postavljenog za večeru gdje sjede njeni roditelji. Dečko brzo sjedne, spusti glavu i ponudi se da on kaže molitvu. Nakon tri minute i dalje moli. Nakon 10 minuta, glava je i dalje pognuta i molitva se nastavlja. Konačno, nakon 20 minuta njegova cura mu se prikloni i šapatom mu kaže na uho:
– Nisam znala da si tako religiozan.
– A ja nisam znao da je tvoj otac ljekarnik.

Previous Article

Scenski prikaz 2017 – Legenda o picokima

Next Article

Kratki vicevi

You might be interested in …

Dobro razmemo onu podravsku: I onda neš pil!

Kažu da Podravci rade juhu od rajčice tako da vodu uliju u crveni tanjur. Ovaj i slični vicevi o škrtosti pričaju se posvuda, samo se Podravce zamjenjuje Bračanima. Ako je doista u svakom vicu pola […]

Kratki vicevi

Zgodna studentica nikako da položi ispit pa je profesor grdi. Ona, svjesna svoje ljepote i šarma, reče: – Profesore, sve ću učiniti da položim ispit! – Baš sve? – Baš sve! – Sigurna si? – […]