Budrovac.com

Hodočašće u Međugorje

1. Dan: Polazak iz Ferdinadovca i Kalinovca 05.06.2020.g u 21.00 sati. Putovanje turističkim autobusom te zaustavljanje prema potrebi grupe.

2. Dan: Dolazak u Međugorje u ranim jutarnjim satima ( između 06 i 07 sati ) te odlazak na brdo Križevac gdje če biti zajednički križni put. Po završetku križnog puta odlazak do kuče gdje čemo biti smješteni. Ručak oko 13.30 te nakon ručka slobodno vrijeme za osobne potrebe, ispovijed odlazak na kod mise i klanjanje.

3. Dan: Doručak u 07.00sati i odlazak na misu u 08.00. Nakon mise zajednički odlazak autobusom na Potbrdo  ( brdo ukazanja ) gdje čemo se zadržati do 12.00. nakon brda ukazanja odlazak u Mostar. Po dolasku u Mostar oko 13.00 sati razgled Franjevačke crkve i samostana sv. Petra i Pavla. Nakon toga slobodno vrijeme za ručak u nekom od mnogobrojnih restorana u starom djelu Mostara kod mosta. Oko 15.30 polazak iz Mostara prema granici i putovanje kuči uz zaustavljanje prema potrebi.

Cijena putovanja u Međugorje iznosi 400.00 kn po osobi. U cjenu je uračunato prijevoz, ručak u Međugorju i doručak u Međugorju

Upisi za hodočašče se vrše najkasnije do 24.05.2020. g

Slični članci

Badnjak u Budrovcu

Badnjak je dan posta, kićenja božićnog drvca i dan bdijenja i čekanja Isusova rođenja. U Budrovcu je svečana večernja misa Isusovog rođenja započela u 21 sat. Na početku svete mise[…]

Pročitaj više »

Odgovori

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Obavezna polja su označena sa *